O nama

„Naša Vila“je Privatna predškolska ustanova u programu subvencionisanja.  Nalaz se  u mirnom delu Zemuna, u naselju „Sava Kovačević“, u ulici Kordunaškoj broj 17, u blizini glavnih saobraćajnica i autobuskih stanica koje povezuju Novi Beograd,Bežanijsku kosu i Batajnicu  ali posebno izdvojena tako da predstavlja lepo mesto za odrastanje dece. Osim porodičnih kuća u neposrednoj blizini je i Osnovna škola „Rade Končar“, Dom zdravlja i druge institucije.

„Naša Vila“ je privatna vila starog Zemunca, podignuta 1936. godine, umećem majstora tog vremena. Ona arhitektonski predstavlja pravo umetničko delo, trag jednog prošlog vremena ali je i potpuno adaptirana i prilagođena savremenim uslovima odgajanja dece. Ona će biti mesto nesputane dečje igre, zabave i pravog zadovoljstva.

Vila jeste promenila namenu, u svoj ambijent toplog i porodočnog doma primila je decu i sada je to dečji vrtić sličan drugima, a u isto vreme i sasvim različit. Deca će ovde odrastati u maštovitom okruženju, mi ćemo ih podsticati na učenje kroz igru, a sve u skladu sa individualnim potrebama svakog mališana.

Površina korisnog zatvorenog prostora je oko 600m2, u tri nivoa, kao i veliko dvorište površine 8 ari, puno zelenila i sprava za dečju igru i zabavu.

Vaspitne grupe su podeljene kalendarski:

-Vaspitanje i nega dece od 1. do 3. godine (jaslice)

-Vaspitno-obrazovni rad sa decom uzrasta od 3 do 5,5 godina

¬Pripremni predškolski program.

O deci se brine stručan i iskusan kadar: - vaspitači i medicinske sestare vaspitači a sve to pod strogom kontrolom spoljnih saradnika i stručnjaka iz oblasti pedagogije, psihologije, umetnosti, medicine i sporta.

Upis za decu od 1 do 7 godina je u toku. Sve informacije možete dobiti na telefon: 064 27 96 390.

Vrtić “Naša Vila” je verifikovana predškolska ustanova i u programu je subvencionisanja.

Radujemo se Vama i Vašoj deci,dodjite posetite nas u „Našoj Vili“ u  vrtiću u Zemunu.

 

 Ishrana u predškolskoj ustanovi „Naša Vila“ usklađena je sa Normativom o ishrani predškolske dece ,...

Posao u vrtiću Naša Vila u Zemunu Ako ste zainteresovani za posao u našem vrtiću u Zemunu i želite ...